Η Σλάβια είχε κάποια διάσωση, οι συμπαίκτες ήθελαν να βοηθήσουν τη Škoda να κερδίσει το στέμμα, αλλά ο αγώνας δεν κατάφερε. Ο υπεράκιος επιθετικός έχασε έναν αγώνα για τον καλύτερο σκοπευτή με το Lafata της Σπάρτης. Η σεζόν τελειώνει με απογοήτευση. Θέλαμε να βασιστούμε στις τελευταίες βελτιωμένες αποδόσεις και αποτελέσματα, δυστυχώς δεν το κάναμε », εκφράζει τη λύπη του για τον προπονητή Miroslav Beránek. “Ο αντίπαλός μας έδωσε ένα καλό γκολ από το πρώτο γκολ, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, τα κέντρα μας έληξαν με τον πρώτο παίκτη. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πήραμε πίεση, βάζαμε τους επιτιθέμενους. Ήμασταν νευρικοί για το γούστο μας, ο αντίπαλός παμε στοιχημα ποδοσφαιρο μας μας τιμωρούσε και ουσιαστικά κάθε στόχος του στόχου ήταν ένας στόχος. “Και οι δύο αναβάτες άρχισαν γρήγορα στην ηλιόλουστη Eden και επικεντρώθηκαν στην επίθεση.Ο καλύτερος επιθετικός της σεζόν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις Λιγκ Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Skoda έκοψε τις δύο πρώτες θέση οφσάιντ στο 13ο λεπτό, στη συνέχεια επεκτάθηκε κέρατο να πετάξει μακριά, αλλά αυτό πρέπει να τελειώσει neprotlačil.

Το προβάδισμα πήγε από την πρώτη σοβαρή επισκέπτες την ευκαιρία, όταν Divis βρεθεί μόνο μια ψάθινη κεφάλι και αρχηγός της Σλοβακίας να κλείσει χωρίς προβλήματα έσπρωξε τη δέκατη έκτη φορά σε μια σεζόν στο πρωτάθλημα. Καλή ευκαιρία της αποζημίωσης ήταν 31 λεπτά Piták, ο οποίος εκτελεί το φάουλ λίγο πάνω από το δοκάρι

Slavia να επαναλάβει τις τελευταίες εξελίξεις της αμοιβαίας μονομαχία στην οποία στο δεύτερο μισό γύρισε το σκορ 0:. 1, αποστέλλεται παιδική χαρά μέσος Hruby, μετά την αρχική επίθεση μετά την αλλαγή πλευρών, αλλά και πάλι εξαργυρώνονται.Lawn από μια εξαιρετική τοποθεσία ακριβώς πίσω από το μεγάλο ασβέστη που δείχνουν ακριβώς στο πόλο, «sešívaným» σημείωσε ως το φθινόπωρο.

Η πιο όμορφη μονομαχία στόχος φρόντισε 69 λεπτά Valenta, η οποία εξέπληξε Berkovec ακριβή πυροβολισμό από ένα ελεύθερο λάκτισμα από 25 μέτρα και έστειλε την μπάλα στο δίχτυ. Slavia στο τέλος να ενισχύσει stoiximan bonus την επίθεση, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία βρέθηκε για πρώτη φορά τον εαυτό του Deli, του οποίου η προσπάθεια αλλά κατέληξε έξω.

Ειλικρινής εγχώρια επιτυχία σημείωσε πώμα Jiri Bilek, για το οποίο πήρε την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η τελευταία φορά ήταν ακόμα να έρθει Cervenka, αλλά υπερέβησαν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν είχαμε μεγάλη χαρά από τα αποτελέσματα που απεικονίζονται ή παιχνίδια. Έχουμε μια αξιοπρεπή και παραγωγική απόδοση.Νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, αφού το τρίτο γκολ έμεινε λίγο “, σχολίασε ο προπονητής Svatopluk Habanec.