BRATISLAVA.


Till torsdagens möte mellan fotbollsspelare MSK Žilina och den spanska klubben Athletic Bilbao (spelas på 20 8 kl 20.15) i slutspelet för befordran till gruppspelet i Europa League saknas fortfarande tre dagar.

Båda dessa lag skulle vilja varandra vid första mätning av kraften för att lyckas och motåtgärder innan arenan San Mamés (27. 8 vid 20,45 h) har en gynnsam utgångsläge.

“När det gäller attraktivitet, är spanska fotbollen bland de bästa huvudpersonerna. Om vi ​​vill förbättra, måste vi spela bra mot en topp kvalitet team.Definitivt ser fram emot att dvojzápasovú konfrontera Bilbao, som har en hög grad av kvalitet “säger SITA Žilina rorsman Adrián Guľa, som inte behaga söndagens ligan drar 2: 2 i Poprad mot”. Inhemska “slott

Slovakiska vice men innan doubleheader mot Baske förväg inte bestå vapen, vill vara en favorit tacklas.

“Varje motståndare är spelbar. När du lämnar pojkarna på planen alla krafter och deras prestationer kommer att bli som förra gången i den europeiska ligan mot Vorskla Poltava enorm vilja att lyckas, vi positivt överraskad av kvaliteten spanska laget “säger 40-åriga tränare MŠK Žilina.

” Fight fläkten fortsätter.Av de sex dueller i tohtosezónnej upplaga av Europa League vann vi fem. Jag tror att vi har publiken övertygad om vårt hårda arbete och lägga till vår torsdag uppmuntras i så många “önskar Ball.

tränarens har anslutit sig till sportchef Zilina club Karol Belaník som själv nyfiken det tar en grupp konfrontation med Athletic.

“spanska fotbollen är i Europa, men även på global nivå bland de bästa länderna. Doubleheader med Bilbao visa dig var är vårt team. Athletic kombination producerar, vacker fotboll, är en typisk spansk skola. Procent chanser befordran kommer inte att prata.Bilbao är en klar favorit, hade vi försöka göra det svårare väg “, sade han SITA Belaník.

Åttafaldiga spanska ligan mästare, som han haft i den spanska kungens Cup av troféer till 23 gånger, triumf i spanska supercupen och två gånger finalist i UEFA-cupen, respektive. europeiska ligan.

Trots detta förtjänstfullt saldot i Bilbao före konfrontationen i slutspelet EL försiktig.

“Zilina är ett lag som får lätt. Det kommer inte att bli lätt att slå dem, även om vi har den fördelen att repressalier duell spelas hemma. Vår motståndare har sin kredit på slovakiska fotboll, för tre år sedan vann han den inhemska ligan och förra säsongen slutade tvåa.Vi måste vara tydliga på jakt “säger Bilbao tränare Ernesto Valverde, som gjorde sin avgifter nöje i resten av matchen föreställningar hittills.

På fredag ​​14 augusti eftersom” Los Leones “chockerande utklassade hemma Barcelona 4 0 och före måndag kväll vedergällning för Camp Nou stadion är mycket nära den spanska supercupen vinster.