Kíváncsi vagyok, vajon Thistlecrack úton van-e a király George VI Chase-nek, mint kedvencnek. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténne, de a fogadási piac lendülete úgy tűnik, hogy vele van.

A legjobb ár a mindkét lovakról jelenleg 11-8. A Cue Card rövidebb a legtöbb cégnél egy általános 11-10-esnél, és szembesülünk vele, megérdemlik, hogy többszörös osztályú győztes legyen, aki úgy tűnik, hogy olyan jó, mint valaha. És mégis Thistlecrack úgy online fogadási útmutatók tűnik, útban van, hogy lerövidítse őt.

Olyan izgatott vagyok, mint a következő srác a ki nem tűnődő potenciálról, de Thistlecrack, mint e George George-nak kedvelt, túl messzire megy.Mégis, a két párnak most minden nap meg kell tennie az utolsó munkájukat, úgyhogy feltételezem, hogy a dolgot, amire most kell összpontosítanunk, reméljük, hogy mindketten eljutnak a versenyre.

Paddy Brennan, a Cue Card zsokéja évek óta a legjobb ősszel rendelkezik, október óta 35 győztes lett. Ludlowba megy a partner varázsló Sliabh-ba (2.10.) Egy kancák kezdő akadályában, és feltételeztem, hogy ez az első vagy második kedvenc, de valójában 6-1 áll rendelkezésre.

Ez nem igazán érzi magát Fergal O’Brien vádjával, aki a második próbálkozáson lökhárítót nyert, majd a múlt hónapban a Market Rasenben debütált, amikor a lépés felfelé lépett sokat segített.Erre a napra erőteljesen maradt, annak ellenére, online fogadási hogy nem zavarta meg a szörnyűségét, és úgy gondolom, hogy az extra lé ebben a földön segít neki, miközben esetleg akadályozza a kedvencét, a Tara View.

A másik, amit szeretem egy alacsony kulcsú napon, a Quiet Warrior (4.00), egy 9-4-es lövés egy sprint-hátrányban Newcastle-ben. Egyszer 85-ben, amikor Marco Botti-nál, leeresztette a minősítéseket, míg az írországi Ado McGuinness-nél, de Tony Carroll most úgy tűnik, megfordította a vagyonát.

Miután a fürdő legyőzte a lágy győzelmet, az első futam a Carrollra, ez az öt éves győztes kétszer nyert az időjárástól, a Wolves és a Chelmsford. A legutóbbi óta 5 lb-ig van, de azt fogadási útmutatók hiszem, többet kell adnia, különösen egy három hónapos szünet után. Carrollnak négy győztese van 18% -kal az elmúlt két hétben.