Egyiptomnak Mohamed Salahban a világ egyik legjobb játékosai lehetnek, de nem hagyják, hogy ez bolond legyen – ez egy csapat, amelyet nagyon védetten hoztak létre Héctor Cúper alatt. Az első 35 játékban, mint az egyiptomi vezető, az argentin csak 20 gólt vállalt.

Miközben a nemzet a lélegzetét tartja a sérülések felett, Salah szenvedett a Bajnokok Ligája döntőjében, és a legújabb közlemények azt sugallják, hogy rendben lesz, de hiányozhat az Uruguay elleni nyitó játék, Cúper folytatta a felkészülését a torna.Essam El-Hadary: Egyiptom 45 éves kapusa a történelem szélén áll. Tovább

Védekező gondolkodásmódja a csapatba és a 4-2-3-1-es felállásba kerül, a két gazdasággal középpályásai, Mohamed Elneny és Tarek Hamed, akik várhatóan mélyen ülnek.

Közben az Essam El-Hadary veterán kapus, akinek Bet365 fogadási bónuszok várhatóan elkezdődik, nem érinti az ő korát: „45 éves vagyok és Nem vitatkozhatok róla, de számomra ez csak egy szám a papíron. ”

A védelem Mohamed Abdel-Shafy lesz a baloldalon (vagy Karim Hafez, ha ő a két West Bromwich Albion védője, Ali Gabr és Ahmed Hegazi, középen, és a sokoldalú Ahmed Fathi jobboldali részén.

Egyiptom egyik fő gyengesége, amelyet a Világbajnokság, az a megdöbbentő út, amelyben elismerik a célokat.Tizennégy, a Cúperbe bejuttatott 20 célból kereszttől származik, ami figyelemre méltó egy olyan oldalnak, amelynek Hegazi és Gabr védekező partnerei átlagosan 1,95 m magasak, és akiket gyakran megdicsérnek védekező magatartásukért.

Előre haladva Cúper három támadó középpályás és egy előremutatót részesít előnyben. Mahmoud Hassan „Trezeguet”, Abdallah El Said és Mohamed Salah ezt a triumvirátot Trezeguet-nel alkotják abban a reményben, hogy a klub formáját Kasimpasában emulálják, mondván: „Remélem, hogy képesek leszek reprodukálni az itt bemutatott előadásokat [Törökországban] a Világbajnokság. Annyit akarok segíteni a nemzeti csapatnak, amennyit csak tudok. ”

A jobb oldalon Egyiptom nagyban támaszkodik Salahra, aki az általa kétségbeesetten szükséges tempót, erőt és célokat kínálja.A Liverpool előrelépésének vissza kell térnie a váll sérüléséből, és a futballra kell összpontosítania, miután az egyiptomi FA-val a szezon végéig megvédte őt.

Said a középső középpályán húzza a sztringeket és elöl Marwan Mohsen lesz. Ő egy meglehetősen hálás feladat. Az Al-Ahly csatárnak le kell zárnia az Bet365 fogadási bónuszok az interneten ellenfelek védelmét, üldöznie kell, hogy milyen hosszú golyók vannak a védőkkel szemben, és megpróbálják megtartani a játékot, hogy megfordulhasson és lőjön, vagy valószínűbb, hogy táplálja az egyik támadó középpályát.

Egyiptom küzdhet, hogy sok gólt szerezzen, de a csapatok nehezen bontják le őket.A közelmúltban Portugáliával és Görögországgal szemben a fáraók első ízben ellenőrizték az erősebb ellenzéket, és bár elvesztették, a 2-1 és 1-0 mutatószámok azt mutatták, hogy megvan a jóságuk és elszántságuk, hogy még a legjobb oldalakat is teszteljék.

A Kasimpasa Mahmoud Hassan „Trezeguet” nevet kapta David Trezeguet nevéből, aki az előző francia csatárhoz hasonlóan hasonlít a törökországi első szezonban, Anderlechttől kapott kölcsönre. Május közepéig a gólya 13 gólt gyűjtött össze, és hat segített az első szezonban, és ez lehet az, aki felemelkedik, hogy felismerje, hogy Egyiptom nem csak Salah.

Mohamed Elneny formája A szezon második felében felvették és kitűnő teljesítményét az Arsenal számára márciusban meghosszabbította, de boka sérülést szenvedett.Visszatér a világbajnoksághoz, de hiányozhat a megfelelő fitnesz.

Egyiptomi rajongók abban reménykednek, hogy a Salah teljes mértékben illeszkedik, és hogy a szezonális előadások ebben a szezonban inspirálhatják a meglehetősen gyenge csapatot. az Uruguay-t, Oroszországot és Szaúd-Arábiát is tartalmazó csoportból. Egyiptomban az a felfogás, hogy a fáraók képesek elérni az utolsó 16-at, és bármi kevésbé csalódást okozna. „Uruguay a legjobb csapat, de miután mindannyian harcolunk a második helyért, és ha valaki másképp gondolja, készen állok arra, hogy meghallgassák az érveiket az irodámban” – mondta Héctor Cúper a közelmúltban. napi futball email.