Партида от игри в неделя ще започне малко след обяд с Емполи Сампдория Генуа. Докато дома само е играл окончателното пласиране през втората половина на таблицата, Сампдория все още може все още да стигнем до купата на Европа. Фиорентина все още трябва да загубят четири точки, така че в този двубой е задължително трябва да успее.

Ясно е, че Емполи дори може да играе през следващия сезон, Серия А и според изложил изпълнението и отворена сметка в Бет365 резултатите го отпускани без съмнение заслужават. Rookie тази година в момента, събира 41 точки и при определени обстоятелства, може да се окажете в десети или единадесети. Предишните два кръга, но у дома също не се реши, Емполи загубили Фиорентина, така и с Hellas, и треньор Sarri надява играчите му да се долива до края на сезона. Doma бих искал да кажа сбогом на сезона победител.

Сампдория отдавна проведе разположение, което ще гарантира старт си в Лига Европа, но през последните седмици треньорът отделения Михайлович предизвикателни шах и мастериран постепенно паднала до седмото място, което също губи в Sesto Fiorentino имаше четири точки. Това означава, че Blucerchiatti да има ситуация, в нашите собствени ръце, така че да влязат в ЕП, а останалите два кръга, за да спечели, докато се надява, че Фиорентина нито играта му той не може да почива до победен край.

Гостите на Генуа е малко жертва на взискателни много, бе овладял домакинския мач с Ювентус и Лацио, също Бетфеър загуби в Неапол и Флоренция. В обобщение, през последните осем обиколки Сампдория спечели само веднъж като такъв баланс може да бъде трудно да се мисли за участие във втората най-престижния клубен турнир.

Емполи трябва да съответства на моряците изпразни лазарета, треньорът Sarri да се съберат най-силният едно изключение – vykartovaného Верди. От другата страна на барикадата, въпреки че няма карта не е наказание, а Едер De Vitis и Mesbah няма да позволя наранявания.