Kao i muški kolege, Engleske su se žene uputile u Francusku, nadajući se da će pet pobjeda iz pet, ali za razliku od muškaraca, trebali su i pobjedu u ovom Bet365 konačnom pogotku kako bi osvojili naslov Six Nations.

I unatoč dvjema rezultatima dva pokušaja kroz Lydia Thompson i Tamara Taylor, poraz znači Engleskoj čekati da podignu naslov koji su osvojili sedam godina zaredom od 2006. do 2012. – ali nisu uspjeli dobiti ruke od toga – nastavlja se. “Teško je progutati”, izjavio je trener Engleske, Scott Bemand, koji je preuzeo odgovornost na svom prvom turniru od Bet365 klađenje uživo na tenis njegova imenovanja prošlog svibnja. “Učinili su sve što su od njih zatražili, pokazali su karakter i predanost i pokušali igrati naš brand protiv vrlo teškog francuskog tima.” Moramo se ponovno okupiti, vratiti se, ova će se skupina nastaviti Bolje se i nastavit će se razvijati.Imaju ljetnu turneju i mi ćemo se prašiti za to. ”

Francuska je zadržala Englesku pod vodstvom u početnoj fazi i trebala je preuzeti vodstvo kad je Camile Cabalou zadobio pravu kaznu. Engleska je zapalila Okus Brazila u seriji žena Sevens u São Paulu Štoviše, Engleska je odgovorila nizom prodornih staza i Bet365 snažnih nosi Sarah Hunter i Harriet Millar-Mills, no ponovo je kažnjen zbog prekršaja u Lice snažnog sučeljavanja. Četvrtina utakmice prošlo je bez bodova s ​​obje strane, ali šest minuta kasnije nestao je slijepa ulica.Nakon što je Millar-Mills bio podignut, kugla je poslana širom do Thompsona, a desna krila potaknula su se četvoricom pogodaka, a Amber Reed pretvorio se.

Francuska je stigla u dvije točke prije Pa ipak, kada je Mignot, njihov kapetan, bio prebačen iz gležnja nakon peterometra.

Cabalou propustio još jedan pogodak u glavnim Bet365 minuta nakon ponovnog pokretanja kada je njezina kazna pogodila post.Francuska je preuzeo vodstvo od 15 minuta u drugu polovicu, kada je završio utrku u nizu s drugom redom Audrey Forlani koji se spajao i Cabalou pretvorio. Unatoč tome što je bio teritorijalno dominirao, Engleska je zauzela sat vremena sa sličnim Pokušajte, s Taylorom na dnu vožnje gužve nakon što je Reed potrčao do ugla. Ipak, s preostalih 10 minuta, Engleska se konačno našla fizički preplavljena, a od golemog vožnje, Mignot .

Engleska, uz njihovu ulogu, teško se borila Bet365 protiv njihovih mnogo jačih protivnika, ali francuska obrana pokazala se vodootpornom i njihova je disciplina previše dobra za Hunterov tim.