A világbajnokság történetében egyetlen játékos sem jelent meg ugyanabban a csapatban, mint a saját fia. És ebben az évben nem fog megtörténni, bár nagyon közel volt. Tavaly Shadwa El-Hadary, Egyiptom kapusának és Essam kapitányának lánya, elkapta a Mahmoud Abdel-Moneim repülőszárnyat, melyet általában a Kahraba (Electricity) név ismert. Csak 48 nappal később a kapcsolat véget ért, miután a fiatal játékos már elkötelezte magát egy színésznőnek, amelynek egyedülállóan kényelmetlen öltöződinamikát kell kialakítania.

Ez nem akadályozhatja meg az Essam El-Hadaryt abban, hogy Oroszországban történjen. Pályafutása során többé-kevésbé az elméjének hátsó részén volt egy „álom, amit igazat akarok tenni”.Ezen a nyáron megtörténik, hogy több mint 22 évvel a nemzetközi unibet élő fogadás debütálása után kerül sor, amikor várhatóan először jelenik meg a világbajnokságon, és 45 éves korában lesz a legrégebbi játékos a versenyen. </P >

Hosszú utazás volt, és nem dráma nélkül, hogy a magas gát nevű játékos a népszerű egyiptomi vízzáró korlát után nevezte el. 1973 januárjában született egy kisvárosban, Kafr al-Battikh néven – szó szerint a görögdinnye városa – Egyiptom mediterrán partja közelében. Nevének ellenére a város híres nem gyümölcsről, hanem fából készült bútorok gyártására, és az Essam apja kézműves volt, aki egy kis műhely tulajdonában volt. Ő adta fiatal fiának ultimátumot: keményen dolgozott az iskolában, vagy keményen dolgozott a bútorokkal.Gyermeke úgy vélte, hogy a két opciót figyelmen kívül hagyta, és a labdarúgást helyette játszotta. ruhák a közeli folyóban, így nem fedezték fel, hogyan töltötte be a napjait. oldal a Kafr al-Battikh-ben. 17-kor az egyiptomi Damietta második osztagcsapata csapta fel. Egy évig játszott az akadémiájukban, mielőtt felszólította a bátorságot, hogy elmondja apjának az új karrierjét.Minden nap a legjobb barátjával párhuzamosan a 7km-t a legközelebbi edzéshez vezette, aki egy kerékpáros társaságot tartana. A Fiver: regisztráljon és kapjon napi futball-e-mailt. megdöbbentő viselkedés, és erejét és félelmét az ő unibet fogadási bónuszok kényelmetlen kezdeteinek tulajdonítja. Mielőtt Damiettába érkezett volna, soha nem viselte a kapucnis kesztyűt, és az első napján egy párot kaptak. Második napja nélkül felállt, és kijelentette, hogy a csupasz kezekkel akarja folytatni a képzést, ahogy mindig.Az ebből eredő vágások és zúzódások okozta szenvedés segített neki, hogy felkészüljön a fájdalmakra, amelyeket egy profi labdarúgó elkerülhetetlenül szenvedett. a nemzeti csapatnak, bár az ötödik választás kapus. Még mindig nem volt autója, így a szomszéd 1970-es évek Peugeot birtokában vezetett a nemzeti csapat edzőtáborába.

Második szezonjának végén, egy évvel a szerződésével, El- Hadary titokban írt alá egy szerződést az al-Ahly-val. Ekkorra számos csapat érdeklődést mutatott, és úgy kellett tennie, mintha még mindig egy csapatot kerest volna, amíg a kampány véget nem ér, és szabadon dönthet úgy, hogy elfogadja a megegyezés szerinti mozdulatot.Facebook Twitter Pinterest El-Hadary merül, hogy megmentse Didier Drogba büntetését a 2006-os afrikai Nemzetek Kupa döntőjében, Elefántcsontpart és Egyiptom között. Fénykép: Rabih Moghrabi / AFP / Getty Images

Az Essam 12 évet töltött az al-Ahly-nál, és az ország egyik legjobb játékosának és a nemzeti csapat tagjaként jött létre. Ő uralkodó és hangos jelenlét a célban, hangját, testét és hírnevét felhasználva, hogy félelmet teremtsen az ellenzékbe.A Chelsea és az Elefántcsontpart legendája, Didier Drogba, akit többször is elhagytak az Afrikai Nemzetek Kupájában, egyszer kijelentette, hogy El-Hadary a leginkább zavaró ellenfele.

Az El-Hadary Egyiptomban híres nagy győzelmek egy görögdinnyével, szülővárosa tiszteletére, és a sikertelen sikerek és táncok után a keresztpályára, míg támogatói „Oros ya Hadary” („dance el-Hadary”) énekesek. Az egyik ilyen alkalom volt a 2002-es CAF Super Cup-ban, amikor al-Ahly 4-1-es vereséggel verte el Kaizer Chiefs-et el-Hadaryval, aki a harmadik gólját, az első karrierjét, a saját fele szabadrúgással járt. még egy, a szaigai oldal leállási idejének szankciója az Al-Taawoun számára az al-Ettifaq-tal szembeni győzelemben tavaly).

2008-ban ellentmondásosan hagyta al-Ahlyt, hogy csatlakozzon a svájci oldalhoz.Ezt anélkül tette, hogy elmondta a munkáltatóinak, és annak ellenére, hogy szerződést kötött; el-Ahly panaszt nyújtott be a Fifához, és négy hónapig betiltották. Ebből a hibából tanult: amikor Hull City 2011-ben próbált megpróbálni megvásárolni őt, akkor az akkori munkáltatói, a szudáni klub al-Merrikh visszavonta ajánlatát, és grudgingly visszatért Africa.Egypt-hez

nemzetközi debütálása 1996-ban, 10 hónappal az egyiptomi világbajnokság csapatának legfiatalabb játékosa előtt, született Stoke 21 éves, Ramadan Sobhi nevű hímzője. Azóta több mint 150 előadás érkezett, ekkor már négyszer megnyerte az Afrikai Nemzetek Kupáját, és három alkalommal nevezték el a verseny legjobb kapusának.

Egyiptom számára ő az utolsó maradék tagja az arany nemzedék, amely 2006 és 2010 között nyerte az Afrikai Nemzetek Kupa címét.Annak ellenére, hogy pályafutása véget ér, amikor játszik, van egyfajta nyugodt érzés a védelemben, és ő egy hősnek tartják Egyiptomban azon képessége miatt, hogy a fontos játékokban fokozódhat. Oroszország ezen a nyáron lesz a legnagyobb próbája mindenkinek, de az eredményétől függetlenül is a legnagyobb győzelme. „Ez egy üzenet a világ minden futballista és mások számára” – mondja, „hogy hinni kell az álmaidban és harcolni, hogy azok valóra váljanak.”