Sportingbet bonusUn duel interesant între doi candidați pentru telespectatori Ligii Campionilor se vedea de la Berlin, unde Wolfsburg vine renăscut. Hertha avea profit și forma ideală, dar încă ținându-se de șine pentru a asigura un progres concurență milionar; Va trebui să facă pofta de mancare si lupi, care, dimpotrivă, criza săpate în cele din urmă ..

În ultimele săptămâni, se pare că bătrânică de respirație. După o parte toamnă fină a Sportingbet bonus sezonului, culminând cu trei partide fara infrangere a venit recesiune; în mai multe cheltuieli 2016 Pala Dardáie niciodată câștiga, și, deși un egal cu Dortmund, de exemplu, cu siguranță no flop, există o nevoie să se rostogolească înapoi pentru a câștiga moduri. Ultima Hertha a căzut 0: 2 la Stuttgart.

In plus, casa va fi dor de sprijin ofensiv Sami Allagui și Salomon Kalou. Fără marcator de elita, dar și Wolfsburg – și în cazul lui este absența bazei obține chiar mai pronunțată. Olandeză Suter este împotriva lungă perioadă de timp întreaga Berlin ardere ascuțite. În toamna sine aranjat câștiga 2: 0; A fost o potrivire combativ, Dostova vedere dur, dar în cele din Sportingbet urmă a decis. De fapt, el a fost cel care a marcat ultimele patru Lupii goluri în luptă reciproc cu Hertha. Care-l presupune în prezent?

Wolfsburg are o ocazie excelentă de a prinde din urmă cu grupul de elita – la Hertha pierde cinci puncte săptămâna trecută, cu toate acestea, a ieșit bine. După ce a câștigat 2: 0 împotriva nou venit la Ingolstadt a strălucit în Liga Campionilor, unde a învins propriul public Gent si agresiv pășit în sferturile de finala. De altfel, anul trecut, în acest duel ar fi preferat absolut clar: Lupii terminat sezonul 2014/15 profitul de 69 de Sportingbet puncte, Hertha le colectate doar a 35-a

În acest an situația este complet diferită, iar echilibrul perfect echipa Dárdaiova la invitații Olympiastadion prea multă încredere nu furnizăm. Singura infrangere in fata ta mulțimii Hertha marcat împotriva Moenchengladbach, în etapa a 11-a, în caz contrar el rămâne neînvinsă acasă. Pe de altă parte, în afara Wolfsburg a Sportingbet pierdut de șase ori.