Problemer hvor du ser ut. Dette ville ærlig gi denne effekten på analyse av fjæren inngangs Viktoria Plzen i fjærdelen av liga ePojisteni.cz. Struggle, nervøsitet og usikkerhet avgjort i Strunts. Romana Pivarníka posisjon trener i løpet av sesongen flyttet inn i et lite område av en alvorlig trussel. Herskeren av de to siste årstider mistet sin glans. Tre kamper. Seier, uavgjort, tap

Så mye slår øyet når man ser på Pilsen innsats? Automat sterilitet

Hvis den første fjær runde mot Pribram i Viktoria likevel klart å fremstille et brukbart del av målet situasjon som desverre mante et enkelt mål, spillet i Zlin -. Og særlig ved Slavia – fra dette perspektiv grovt mismanaged.Reservelinjen, som alltid har vært stolt av viktorianske kampanjer, har ikke vært i stand beste odd på nett til å generere nesten ingen farlige situasjoner. Angrepene eksisterte ikke.

At noe var galt, viste seg under vinterpreparatene. Med bare en veldig hard motstander – CSKA Moscow – spilte uten mål. Sjansens festival var definitivt ikke. Uten mål scoret, forlot Pilsen Sørkoreanske Daejeon (0: 2).

Alarmen hørtes, lyset begynte å blinke rødt. Derfor kom Roman Pivarník til en overraskende sving og i begynnelsen av våren inkluderte tilliten til Tomas Poznar, skytter av de fem “vinter” -målene. Flyttet trente ikke ut. Michael Krmenčík stod allerede i Slavia.Resultatet var det samme, det vil si dårlig

Dessverre for Pilsen. Edition “Krmenčík 2017” er ikke “kult”

tjuetre fyr, som har et rykte for å jobbe Angriperen har bygget et liv høst, messed forberedelse. . Han skjøt bare ett mål i det. I andre halvdel av sesongen uten å gå inn formen var ikke mentalt forberedt.

Etter kampen med co-opt et eneste mål besluttet begitt seg ut journalister som kritiserte ham for døve pre-race periode. I stedet for å akseptere kritikken som ikke var for skarp, begynte han å grave på sin første mulighet. Så atleten oppfører seg ikke i det hele tatt.

Følgende to kamper kom ikke ut for Krmenčík. I Zlin slo han Pivarník alene etter uavgjort 0: 0, Slavia gikk på banen i 68. minutt.Nåværende mastermind skyter elendighet går langt. Det er det, hun kommer ikke ut av det. Jeg er virkelig spent på å se hvordan en ung mann kan håndtere tjuetre kamp mot Liberec. Hvis det er et opprør på hodet ditt, kan du oppgradere “Food 2016” -utgaven.

Viktori ville ha likt det i den nåværende situasjonen.