Mens et år siden var et kursus, der tilbydes af bookmakere på mesterskabet opnåede Leicester 5000: 1, den nye sæson er endnu mindre sandsynligt, at han vil modtage Foxes. “Nu skal du starte et kursus af 6000: 1,” sendt en besked til bookmakerne Øer Leicester træner Claudio Ranieri mindre end en måned før starten på den nye sæson, som vil komme ind i hans hold den 13. august på stadion Hull City. “Sidste år havde vi ligaen vundet forrang, men nu starter fra bunden.”

Det vil være på afdelingen faktisk meget, således Ranieri fortalte italienske Gazetta dello Sport hemmelighed. Hvorfor skal Champions League, hvor de handler, de havde ingen erfaring.

“The Champions League er spændende, men også udmattende oplevelse, der tager en masse energi. Fysisk, men også mentalt, så jeg selv spekulerer på, hvordan at rette denne byrde, “Ranieri indrømmede, at for ham er indgangen på den mest prestigefyldte europæiske klubturnering stort set ukendt.

“Vi er dog nødt til at lære at leve med i Champions League, fordi det vil vi kontrollere, hvor vi er i stand til at håndtere store kampe. Måske endnu flere nederlag, vi oplever, men derefter gang vi se, hvordan vi kan reagere på dem, «mindede han de italienske bustrafik Kantarel, at sammenlignet (http://danske-bookmakere.com) med konkurrenterne stadig tight spiller vagtplan vil udgøre for hans hold begrænsende faktor.

Gik hidtil kun Kanté
Og selv om det viste sig fire nye ansigter. Måske nigerianske angriber Musa, hvem han ønskede Foxes om vinteren, men CSKA Moskva bragte ham op nu på 16,6 millioner pounds, måske midtbanespiller Mendy fra Nice, som stod omkring tre millioner mindre, men den spanske prop Hernández Gijon eller brugeren Zieler af Hannover, Tyskland.

Det eneste stjerne, der forlod det modsatte, den engelske mester, er en midtbanespiller Kanté, hvis friste Chelsea.

“At vinde titlen var smukt og en stor succes, men nu har vi vendt siden. Derfor først og fremmest tænker på profit fyrre peger os i Premier League reddet og først derefter vil vi hæve overliggeren, “Ranieri gjorde ingen hemmelighed, hvad der kommer ind i sæsonen.