Do četiri sata, publika može gledati prema naprijed na dvoboj Middlesbrough West Ham, ali tko kamp izvan obje navijača vjerojatno neće pronaći puno navijača. Dvoboji za početnike spada u pravilu nekoliko wickets, dok čekići u posljednjih nekoliko dana, puneći naslovnice uglavnom zbog přestupovým nagađanja.

Početna očekuje se nalazi u nižim etažama stola, s druge strane, da se spusti jedinice održava solidnu prednost od četiri boda. No, istina je da je u posljednjih nekoliko tjedana, oni su samo dva puta nije uspio – u toku posljednjih pet dvoboji pobijedio samo jednom, i to sredinom prosinca više opterećuju Swansea. Od tada su snimili dvije izgubljene i dvije goalless neriješeno. Doista, produktivnost je glavni kamen spoticanja Aitor Karanka tim od samog početka ove sezone.

West Ham zadnji krug pokucao na vlastitom zemljištu Crystal Palace, s ciljem Andy Carroll je definitivno uvrstio među kandidate za cilj u godini. Čekići No, u posljednjih nekoliko dana, razgovarao prije svega zato što je glavna zvijezda momčadi – Payet. On je odbio trenirati s tim odbije igrati utakmice i jasno izrazio želju da napusti. London cjelini, međutim, ne namjerava odustati, međutim, kako se cijela ova stvar ide, to je bilo tko je pogodak.

To je prikladno spomenuti da su obje momčadi u tjednu predstavio nove pojačanja. Middlesbrough iz Chelsea doveo Patrick Bamford, koji je u ovom timu je prije nekog vremena je proveo uspješnu godinu hosting. To prebačen u West Ham bivšeg kapetana Southampton, Jose Fonte, što je ukrutiti obrambeni serije londonski klub.

Što zdravlje su problemi u pitanju, isključeni početka Gaston Ramirez i Antonio Barragan. Igra će također Daniel Ayala, koji Bet-at-home prenose uživo služi za promjenu kartice kazne.

To se odnosi na mnoga pitanja gostima – Sofiane Feghouli, Sam Byram i Winston Reid imaju manje bolove i pitanje je da li će odgovarati na raspolaganju.


Igra u svakom slučaju sigurno nije Dimitri Payet dok Cheikhou Unibet bonus nadopunjavanja Kouyaté i Andrew Ayew predstavljaju svoje narode na Afričkom kupu nacija.