Lapset jalkapallo on tullut laaja ilmiö. Suosio Soccer keskuudessa lapset on kasvanut räjähdysmäisesti, ja se ei näytä kuin hidastaa lähitulevaisuudessa. Monet urheilua asiantuntijat ovat ymmällään, jonka nopeus urheilun suosio on kasvanut. Joten whats salaisen, miksi tämä äkillinen nousuun suosio?

Ensinnäkin, peli jalkapallo on yksinkertainen. Kaikki mitä tarvitset pelata on jalkoja että mutka ja pyöreä pallo tunnetaan pallo. Ihmiset ympäri maailmaa pelata peliä, koska se voidaan toistaa lähes mitä tahansa missä. Olipa kirjoilla yli hinnoiteltu akatemia tai vain leikkivät kaduilla köyhyys, peli vetoaa jokaiselle henkilölle eikä syrjiä rodun, yhteiskuntaluokka, pituus tai paino. Jotkut parhaat Betsafe pelaajat nähtiin olevan yli paino ja kaksi, jotka tarttuvat mielessäni ovat Diego Maradona ja Ferenc Puskas. Maailmassa liikalihavuuden tämä voitaisiin toivoa kaikki yli paino lapset etsivät? Paeta nimittelyä koulun pihalla ja tuska perheenjäseniä.

Tutkimus on osoittanut kerta toisensa jälkeen, että lapset pelata jalkapalloa, koska se hauskaa. Se ei ole vain hauskaa, mutta se luo perheen ilmapiiri keskuudessa pelaajille ja luo ympäristön, jossa nuoret pelaajat voivat harjoitella ja hallita sosiaalisia taitoja. Edut jalkapallo lapsille on suuri suuruusluokkaa, eikä sitä voi listattu vain yhdellä sivulla.

Mielenkiintoinen ja järkyttävää stat osoittaa, että useimmat lapset, jotka alkavat Betsafe pelaa jalkapalloa iässä kuusi, lopettaa pelin ennen ikää kaksitoista. Miksi nämä nuoret, jotka rakastavat peliä niin paljon lopettaa ennen teini? Ovatko he enää mahdu maailman peli vai onko Betsafe se jotain muuta? Jos olit vanhempi ja lapsi kääntyi teitä ja sanoi: “En enää halua pelata jalkapalloa”, wouldnt “te olla huolissaan (Betsafe se jotain muuta)?

Voisitko olla ongelma? Ylpeä ja rakastava vanhempi, joka jatkuvasti paineita hänen lapsi on paras. Ajattele sitä ennen kuin saat loukkaantunut mitä olen viittaa.