Jean-Louis Gasset i Ghislain Printant doživio na klupi DHMZ pobjednički debi. Dva wickets joj uređen Steve Mounia. Bet365 klađenje Bastia, naprotiv potvrdio da su izleti na kopnu – iako opet ne tako dalekoj – ona čini nevolje.

Na golu nije čekao dvadeset minuta. Ryad Boudebouz savršeno grijao udarac. Odmah trio svojim suigračima otišao na loptu, koja je upravo propustili pijesku Mounia, najvjerojatnije bi se guraju netko drugi. U 34. minuti pucao Sadio Diallo. No lopta nije bila lijepa. Za Bastia je istina: “Učini to svejedno.”

Kako to? Zbog nije rodio savršenu loptu na rubu ofsajd, koji je stajao Enzo Crivelli. Iako je liječenje nije bio optimalan, ali je mogao napraviti da to bude jedan korak brži od vratara Geoffrey Jourdren. DHMZ u obrambenom igrom tijekom cijele utakmice igrao Lukas Pokorny, odlučujući trenutak, sakrio se u 64. minuti.

Jonathan ikona, koja je u to vrijeme bio na terenu za tri minute, sjajan potiče prolaz na granici kaznenog prostora Steve Mouniého stoji. I prvi metatarzalne šalje Bet365 klađenje uživo izvan zaostatak na 2 – 1. U podešeno vrijeme još uvijek nije mogao održati svoju živac Alexander Djiku i dobiti prošlápnul shin Mathieu Deplagneho. Ona je dala crveni karton, ali ishod je ništa nije promijenilo.

Bastia onda umijesi do drugih problema, a ukupni poraz jedanaestog pao na zone ispadanja, dok je Lorient imao samo jedan bod ispred. Srijeda pozdravio na svom stadionu FC Nantes.


Isto tako šesta nagrada zaradio Montpellier dvadeset šest bodova. U utorak na Mosson stigne Monaco, koji je uhvaćen nevjerojatna oblik. Tako da to Bet365 prenose uživo ne izgleda na mjestima previše.