Extremă portughez Nani a părăsi definitiv Manchester United. După primăvara turneu acasă în Portugalia și Sporting, se mută nativ acum 28 de ani de Capul Verde pentru o schimbare în Turcia și a Fenerbahçe locale. Transfera suma și termenii contractului au fost negociate pentru a finaliza transferul îndeplinește duminică doar examen medical …

Nani că el a ales Fenerbahce, nu este o coincidență. Istanbul fotbalistův club mare conduce acum compatriotul și fostul pariuri Winmasters antrenor Porto Vítor Pereira, iar vice echipa turcă are, de asemenea, alte portughez Raul Meireles și Bruno Alves.

Dacă nimic neasteptat si Nani duminică trece examenul medical, el va pleca la Manchester, după opt ani lungi.

În sezonul 2010/11, în timp ce în culorile Unite a fost una dintre cele mai bune planetei křídelníkům la un astfel de nivel, cu toate acestea, nu ar putea deține mai mult timp.

Anul trecut, 28 de ani, a dat Sporting o gazdă discipol înapoi în Portugalia, care prevestea infailibil sfârșit rușinos pe Old Trafford. Nu a fost unul ultimele articole solide începând formație pentru toamna anului 2011; apoi a fost din cauza unor probleme de sănătate și scăderea doar treptat formează dispărut.

Manchester United pe listă rămâne astfel doar doi pariuri sportive martori au stăpânit finala Ligii Campionilor în 2008, Michael Carrick și Wayne Rooney. Nani de la cealaltă parte a Moscova triumf alternat pentru ultimele 19 minute de joc, apoi sa transformat într-un schimb de focuri lovitură de pedeapsă într-un stadiu critic.