Az egykori Tottenham, a Manchester City és a Liverpool játékos Paul Stewart kiderült, hogy karrierje után az ifjúsági edző szexuális bántalmazása után italra és drogokra fordult.

Stewart, aki háromszor játszott Angliában, azt állította, hogy napi 4 évig támadta meg egy olyan edző, aki azt mondta neki, hogy „csillagot fog tenni”. Második labdarúgó felfedezi a sorozatos pedofil Barry Bennell által elkövetett visszaéléseket. További információ

“Egy nap, utazás az autóban Betclic sportfogadás bónusz megérintett. Halálra rémült, nem tudtam, mit tegyek, megpróbáltam elmondani a szüleimnek, hogy ne engedjék be, de csak 11 éves voltam – mondta Stewart a Daily Mirror-nak.

„Ettől kezdve szexuálisan bántalmazott engem, azt mondta, hogy megöli anyámat, apámat, a két testvéremet, ha egy szót szólok róla.És 11 éves korában azt hiszed.

„Azt mondaná:„ Valaki meg akarja vezetni az autót? ”Egyik lábon ültem a kormánykeréken. Ez az, amikor először megérintett.

Hozzátette: „A mentális hegek más problémákat okoztak az italokkal és a drogokkal. Tudom, hogy ez most egy ápolás. A bántalmazás szintje rosszabb és rosszabb lett.

Kinyilatkoztatásai a korábbi Crewe Alexandra játékos után jöttek, aki Andy Woodward lemondott anonimitásáról, hogy elmondja a Guardiannak, hogy Betclic online fogadási útmutatók milyen bántalmazást szenvedett el Barry Bennell ifjúsági edző alatt. Steve Walters, a Woodward egykori csapattársa, Bennell általi bántalmazásról is beszélt, aki kilenc évvel a szexuális bűncselekmények, köztük a zsonglőrködés 23 példányának felvételét követően hat kilenc-15 éves korig.Woodward kritizálta Crewe-t a bocsánatkérés hiánya miatt az első hivatalos nyilatkozatban, amelyet a klub kiadott a növekvő Bennell-ügyről.

Stewart, aki most Blackpool-i székhelyű üzletember, azt mondta, úgy döntött, hogy majdnem nyilvános 40 évvel a bántalmazás után abban a reményben, hogy több áldozat fog előadni.Andy Woodward bírálja Crewe-t a bocsánatkérés hiányában Barry Bennell-ügyben. jól mentek – mondta. „A Spurs és Angliában játszottam a sikerem csúcsán. De volt az állandó érzés. Olyan sötét volt, és csak ki akartam lépni belőle. Az ivás egy kiadás volt.

„Az évek során azt hittem:„ Miért nem mondtam senkinek? ”De ez az általa csatolt stigma miatt van.Egy gyermeket meg lehetett szüntetni, és a családnak Betclic online fogadási nehéz elhinni. Néha azt hitték a felnőttnek.

„Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan játékosok, akik küzdöttek az életben. Azt akarom, hogy érezzék, hogy nem egyedül vannak, és nem szégyenlik meg, és remélhetőleg valamit lehet tenni, ha ezek az emberek még életben vannak.