Хееренвеен футболисти най-накрая успя да се приземи по-добър дуел конкурентна Роди и прекъснати си серия от три мача без победа, опонентът му победи с 2: 1, за да си постави за цел в втората минута. Въпреки Керкраде в борбата да спаси не добавите всякакви други важни точки, но благодарение на колебанието на други конкуренти е в четиринадесетия позиция все още е на шест точки напред при barážovou позиция. Хееренвеен принадлежи на тринадесетия място с тридесет и седем точки.

Откриване акт не е интересно за зрителите, и двата отбора допуснаха грешки в удар и Sportingbet bonus визията е само една възможност голове. Те трябва да си гости за десет минути преди почивката, когато след центриране от дясното крило, стреля от десет метра Marzo защитник и вратаря Ван Леер имаше великолепна процедура старт топка за безопасност. През второто полувреме по-добре той се присъединява Хееренвеен, които в крайна сметка в 51-та си в резултата.

Slagveera след отлично подаване от дясната страна на задната греда озова Арбер Зенели и главата на порта граничната зона отиде право към далечния стик, вратарят Ван Леер беше този път без никакъв шанс за успех. От този момент започва да бъде по-активен вътрешен и размаха първите 57 минути. Прякото изпълнение на фаул е изградена ван Duinen и опитът му да скача отправи към goalpost, но операцията показа блестящ вратар Мълдър и опитомен топката пред гол линията.

Керкраде успя да изравни девет минути по-късно, благодарение на Том ван Hyfteho. След пас към лявата страна стреля на наказателното поле граница променлив Peterson и усукани си опит той подпечатан дясната греда. От нея топката се отби от микробуса Betfair bonus напълно безплатно Hyftemu, че без много кавга отбелязан от земя от пет метра. Roda дори може да се превърне развитието на мач в неделя в 81-та минута, когато той се качи в обширните възможности ван Hyfte отново.

Той, след пас Peterson от левия стреля два метра, но този път краят провали и изпрати топката небрежно над горната греда. Гостите неочаквано пусна в настройките, и по този начин се преобърнал везните на тяхна страна. Един чудесен Hit грижи Бранко ван ден Boomen които уволнен от пряк свободен удар от лявата страна и от почти невъзможни ъгли поклати топката точно до далечната греда, Ван Леер беше отстранен само чрез въздуха.