Tsjekkisk hockey atten i VM i Grand Forks har fått førstepremien. I den tredje opptreden i gruppe B beseiret Danmark Høy 9: 2 og sikret avansement til kvartfinalen. Fem poeng bak to mål og tre assists med spiss utmerket Ondřej Najman.

Wards trener Robert Reichl endelig avgjort en viktig seier før den tredje delen, som vant et skred 6: 1. Den siste kampen i gruppen vil være for de tsjekkiske unge menn på natten av onsdag fra 01:00 CEST derby med slovakene.

Landslags red til en kamp mot nordlendingene, som fortsatt ikke scorer i mesterskapet, igjen med samme timeplan. Da klarte vi å gå i starten av den syvende minutt ledelsen (connection bet-norge.com) da han bet reddet etter YO tilsynelatende mistet et hjul etter et innlegg Kantner scoret.

“Bites angrepet bra og holdt pucken bak mål. Gatekeeper gikk til den andre siden, sirklet målet mitt, og jeg setter den inn i en tom,” sa Matthias innledende tref Kantner.

Men ellers tsjekkere reise å søke muligheter enkelt og danske keeper Gransoe utgangspunktet hadde så mye arbeid som sitt motstykke Kořenář. Han utmerket seg tidlig i andre periode (connection norge-bet.com) da Grundtvig lekkasje, på den annen side gikk Gransoe Pavlík sår på overlinjen.

Tidlig Czech appeasement
Etter nøyaktig 31 spilte minutter danskene klarte å utligne da Nielsen straffet Kachyňová feil. Men snart var det rolig. Hun kom tilbake 69 sekunder senere, tsjekkerne føre Kurovský og ytterligere 40 sekunder senere økt til 3: 1 Najman.

“Jeg tror vi startet bra. De første ti minuttene vi danskene spilt. Vi gjorde det ikke engasjere bandet. Så fikk vi en power play for oss heller ironisk slått ned, og vi begynte å spille verre. Viktig alltid vært å sørge for ikke å puste. Vi raskt er slått ned og begynte å spille spillet mitt og resten av spillet vi dominerte, “sa Kantner.

I tredje akt ble helt tydelig forskjell mellom de to lagene. Danskene begynte å gradvis falle av, og det bare forble der de stoppet poengsum. Tre-punkts forsikring gitt Reichlová valg tidlig i sitt andre fluke Kantner og etter Havelka. I midten av den tredje delen av klemt tre klubber i to minutter og 20 sekunder Zadina, Najman og Carnation.