A Quade Cooper elszállította Bernard Foley-t, és Wallabies ötvennyolcadik helyezést indít az All Blacks ellen, szombaton, miután a Bledisloe Cup selejtezőjét Michael Cheika edzője felrobbantotta.Cooper felvétele a Cheika által tett öt változás egyike, amely az első tesztben a katasztrofális 42-8 vereséget az All Blacks-re verte, és vitathatatlanul a legérdekesebb.

Matt Giteau sérült meg, de Foley ezzel a unibet internetes sportfogadás szereppel foglalkozik, Cooper pedig az első nemzetközi megjelenéséért a tavalyi világbajnokság óta kedvenc pozíciójában.

A higgadt Cooper egy vegyes szezont érkezik, amelybe tartozott a francia Toulon-i csillogó klub, valamint egy sikertelen kísérlet arra, hogy Ausztrália rugby-hetes csapata a Rio-olimpiára készüljön. Michael Cheika a Wallabies edzője ARU főnöke Bill Pulver Bővebben

A 28 éves is történelmileg küzdött Új-Zélandon, ahol a rajongók megpróbálták visszaélni, de Cheika-t egyértelműen megkísértette az ő merész stílusa és partnere hosszú – A korábbi csapattársa, Will Genia félig hátul marad.

A Giteau (törött bokája), Rob Horne (váll) és Matt Toomua (agyrázkódás) után minden sérülést szedett a múlt heti Bledisloe Cup megnyitó vereségében , Ausztrália legnagyobb unibet online sportfogadás hazai talajvesztesége, így a Cheika hiányozhat a backline-lehetőségekkel.

Van egy másik új arc a középpályán Samu Kerevével, aki a külső központban hívják fel a játékot, és a Tevita Kuridrani a padra.A tapasztalt duó, Rob Simmons és Ben McCalman időközben teljesen elhagyták a csapatot. Adam Coleman a Simmons második sorához érkezik, Scott Fardy helyett McCalman helyreállítja Ausztrália szokásos back-row kombinációját Michael Hooper és David Pocock mellett.

Ez a második alkalom három unibet fogadások az interneten hónapon belül Simmonsot dömpingelték, miután ugyanazt a sorsot szenvedte a júniusi Három Teszt sorozat ellen Angliával szemben. Cheika egy potenciális debütálónak is nevezett, Reece Hodge, aki a társalgóban van Will Skelton mellett.