Unibet pariuriToumani Diagouraga a marcat primul său start pentru Leeds cu un gol rar și o rezervare familiară, în timp ce partea lui Steve Evans a bătut rivalii de campionat Bolton 2-1 pentru a ajunge la cea de-a cincea rundă a Cupei FA. Souleymane Doukara a pus clubul Elland Road a intrat în față, dar după ce a dominat o mare parte din meci, Leeds a fost forțat să apară într-o defensivă Unibet pariuri online disperată târziu. Căpitanul Wanderers, Darren Pratley, a înscris pentru a patra oară în șase meciuri pentru a trage un gol înapoi cel mai mare marcator Gary Madine a lovit postul la patru minute de timp. Asta sa dovedit a fi cât mai aproape de partea Lancashire, mult pentru încântarea a aproape 7000 de fani din Leeds din stadionul Macron.Pentru toate eforturile lor tardive, Wanderers sa luptat sa construiasca o victorie rara a Campionatului asupra Milton Keynes Dons cu o saptamana mai Unibet devreme. Doukara a impuscat vizitatorii in fata dupa 9 minute, cu o mica mana de ajutor din partea portarului Wanderers Ben Amos .

Francezul Diagouraga și-a croit primul gol după ce a trecut de la Griffin Park la șase minute de la jumătatea timpului pentru a dubla avantajul lui Leeds.A fost prima dată când Diagouraga a găsit netul pentru Brentford în martie 2013. După ce a bătut pe Eastleigh într-un repriză de-a treia rundă și pe MK Dons weekend-ul trecut, se aștepta mai mult de o parte a lui Bolton care se Unibet alătură doar unui atacant recunoscut în Madine. Părțile au atras 1-1 la stadionul Macron în octombrie anul trecut, cu pedeapsa lui Mirco Antenucci anulând unul dintre cele două goluri ale lui Shola Ameobi în timpul șederii sale cu Trotters de trei luni.

p> Ameobi sa oferit să joace gratis după ce acordul său a expirat sâmbăta trecută.Dar problemele financiare ale lui Bolton, inclusiv o datorie de 2,2 milioane de lire sterline pentru omul de taxă, înseamnă că au fost plasate sub un embargo de transfer, astfel încât au fost nevoiți să refuze oferta fostului bărbat de Newcastle. Diacouraga impresionant și-a urmărit scopul o Unibet prudență devreme de jumătate de pauză pentru aducerea în jos a Preston țintă Liam Feeney, dar Leeds a rămas pe partea de sus. Giuseppe Bellusci sa aventurat din spate pentru a lua o lovitură liberă aproape 40 de metri, care a avut Amos împingând cu grijă mingea peste bara transversală. Neil Lennon a încercat să schimbe averile Wanderers în 67 de minute, luând Arsenal loanee Wellington Silva și Mark Davies pentru Kaiyne Woolery și Jay Spearing.

Schimbările a avut efectul dorit ca Madine împușcat direct la Marco Silvestri în minutul 70 într-un atac rar de origine. Scott Wootton, apoi concediat ridicat dintr-o poziție Unibet bună ca Leeds a căutat un al treilea gol pentru a sigila cravata.

Căpitanul Pratley, straniu subjugat în comparație cu expunerile recente, a văzut un efor legat de gol t blocat de Bellusci în detrimentul unui colț. Pratley, cu toate acestea, a venit cu un gol la 10 minute de timp pentru a da Trotters speranță și Madine apoi a lovit de lemn Unibet pentru a zbura Leeds mai departe.Cu toate acestea, nu a fost suficient și clubul Yorkshire a avansat în runda următoare.