Ahogy a rendszeres olvasók tudják, a Fiver élvezi a Tin-t, egy népszerű memória és tudatosságcsökkentőt, amely segíti a zűrzavart a létezés szörnyűségével, a zavaró kellemességgel, amely a legrosszabb bitek szélét veszi. Nagyon tetszik Tin, és gyakran Unibet beszélünk róla. Beszélünk arról, hogy milyen ízeket érez, hogyan érzi magát, hogyan teszi mindent elviselhetővé egy rövid időre. Beszélünk ezekről a dolgokról, de nem hasonlítjuk össze szeretett Tin-t Can-val, egy olyan rivális márkájú memóriával és tudatosságcsökkentővel, amely nagyon jól teszi a munkát, de mi inkább Tin-t választjuk.Arról beszélünk, hogy Tin jó, nem Unibet sokkal jobban, mint Can.

Azok, akik nem vesztettek el egy ónfúga alján, észrevették, hogy a Big Sports Day éppen befejeződött, és hogy az emberek nagyon élvezhették a sokféle sportot két hétig, mielőtt négy évig elhanyagolták őket. Ami rendben van – már rengeteg nyomon követhető, anélkül hogy aggódnának, hogy a ló táncol, ami végül is. És mégis, valamilyen oknál fogva az emberek használják ezeket a Unibet sportokat, amelyekre kis idő alatt ki vannak téve, és amelyekről minden kétharmadát ismerik, hogy bizonyítsák, hogy más dolgok valójában rosszak. És „más dolgok” a futball.A Fiver rettegett a Big Sports Day végéig – nem azért, mert az életünkben maradt üres lyuk miatt nem volt az evezés, vagy röplabda, vagy az, ahol az emberek körbejárnak egy mezőn, majd lőni fegyvereket, mintha Unibet sportfogadás bónuszok meghallgatnák Liamot Neeson következő filmje.De mivel tudtuk, hogy az elkerülhetetlen csövek forró fognak tűnni, azt mondja nekünk, hogy a Big Sports Day szép és barátságos és különleges volt, és mindenki szép volt egymásnak, nem úgy, mint ez a csúnya futball minden pénzzel és durva szavakkal és kiabálással és hogyan minden játék előtt elárasztják egy cica-t egy árokba.

Úgy tűnik, hogy valószínűleg kevésbé valószínűsíthetőek, és pontosan Unibet megmagyarázzák, hogy a futball hogyan tanulhat a Nagy Sport Nap dicsőségéből, mintha a kettő a dolgok távolról is összehasonlíthatók, rámutatva, hogy vannak olyan dolgok, amelyek a labdarúgásról szólnak, mintha senki sem látta volna ezt. Nem irányítunk Önöket semmilyen konkrétra – ha feltétlenül ragaszkodsz ahhoz, hogy megtalálják őket maguknak, de ismerni fogják a tartózkodásokat. Miért nem lehet jobban tiszteletben tartani a labdarúgást? Miért nem lehet kevesebb pénzük?Miért nem népszerűbbek azok a sportok, amelyeket az egyes ugrási évek egyszerre néznek, mint a milliárdokat Unibet nézni minden héten? Miért nem lehet szép foci?Nem vagyunk biztosak benne, hogy mi rosszabb: az egész dolog abszolút kiszámíthatósága, vagy az üvöltő unalmasság.

Érdemes emlékezni arra, hogy a Big Sports Day alatt egy egész országot tiltottak, hogy nehezen kiegészítsenek két birkózó edzőt a bíró döntése után nem távolította el a ruháikat, egy bokszoló elfordította a bírókat, és a játékvezető testületet „csalásnak” nevezte, miután elvesztette a mérkőzést, egy tisztet a nagy házba dobtak a válogatott válogatott formákhoz, egy úszó Unibet sportfogadás bónuszok fésült körülötte és társaitól, hogy egy benzinkútban egy WC-t széttépjenek, és mielőtt eljutnánk a kérdéshez, hogy ez a gazillionok felelősségteljes használata, ez a Big Sports Day költsége annak, hogy egy zúzó, kétségbeesett városba kerüljön. szegénység. Igen, van néhány jó dolog a Big Sports Day-ban.Igen, vannak rossz dolgok a futballról. Ezek nem feltétlenül kapcsolódnak egymáshoz. Ezek mindegyikét önállóan lehet mondani. Lehet mondani, hogy a Big Sports Day jó, anélkül, hogy a sportolók eredményeit használná, mint egy nagy botot, amely a fején futó labdarúgás ellen küzd. Két héttel az Unibet elszigetelt verseny nem hasonlítható össze a világ legnagyobb sportágával. Állítsa le.

Tehát, ha egy mondat vagy egy szociális média posta vagy egy újság vagy webhely egy cikkének gondolkodik: “Tudod, a labdarúgás valóban megtanulhat valamit az olimpián.” – akkor kérlek, kérlek, kérlek.Üljön le, legyen kedves Tin-jén, és várjon 2020 augusztusáig, a következő alkalommal, amikor ezekről a dolgokról törődsz. A NAPPONTJA

„Sajnálom a képet – nem észreveszem – Middlesbrough-győztes, Cristhian Stuani elnézést kér egy ünnepi csapatkép közzétételéről a szociális média aberrációjáról a Twitteren, Unibet anélkül, hogy rájött volna, hogy Adam Clayton baubles voltak jelen. A NAP PÉNZÜGYI FELÉPÍTÉSE

„Képzeld csak el, hogy ma reggel megnyitottam a Yahoo-t, és láttam, hogy milyen volt egy Fiver Towers képe (talán félreértem, de inkább nem gondolok) és a “Legjobb hely az élethez” cím. Ezután jobbra mennek, és úgy tűnik, hogy támogatják a STOP FOOTBALL kampányt („Fussball braucht kein Mensch” – senki sem igényel labdarúgást).Ilyen reggel délután boldogan sóhajtok, mielőtt rájöttem, hogy elégedettségem a Fiver sokkal hosszabb olvasatából Unibet származik, mint ami valószínűleg jó nekem ”- Sarah Rothwell. Facebook Twitter Pinterest Fiver tornyok Fénykép: olvasó

„Re: a mérkőzés utáni hírességek a pubokban (pénteki betűk). Mick Jones a Clash-ből véletlenszerűen csatlakozott az asztalunkhoz a The Defectors Weld in Shepherds Bush-ban, miután QPR-t játszott a Leeds-szel, amikor 2011-ben nyertük meg a bajnokságot. ha maradjon vagy menjen, majd leüljön és maradjon ”- Philip Wood.

„Re: Andrew Hill nevetés matematikája (pénteki betűk). Öt évenként öt Unibet percenkénti ötvözet egyenlő 100 órával.Az 1 Lgh / óra alapvonal aránya 100 várt nevetésre számít, a megfigyelt nevetés ellen.

Küldje el a levelet a.boss@theguardian.com címre. És ha nincs semmi jobb, hogy megcsináld a The Fiver-t is. A mai díjnyertes napunk győztese… Philip Wood.RECOMMENDED LISTENING

Lehetséges, hogy ha ezt a teát időben elkezdi olvasni, akkor szinte biztosan egyedülálló. De ne félj – ha szeretnél találkozni vagy szeretni, regisztrálj ide, hogy megnézhesd az olyan erudit, barátságos és barátságos népek profiljait, akik soha nem álmodnának meg Unibet veled.És ne felejtsd el, hogy nem az a visszautasítás, hogy megöli Önt, ez a remény. DÍJ ÉS BOBS

A Liverpool tulajdonosai azt állították, hogy a klub nem eladó, és hajlandóak eladni a A klub ugyanezen mondatban a kínai érdeklődés közepette áll.

Közben Jürgen Kloppot nem fogják rohanni a transzferpiacra, miután Liverpool legyőzte Burnley-t, mert ő, erm, nem egy idióta. – Ha egy játéknak meg kell változtatnia a Unibet fejem, akkor igazi idióta lennék – vágta ki.

Kegyetlen, termékeny, show-stop… még a saját magasztos színvonalai mellett is, Mike Dean kezdett a szezonban , de Peter Crouch nem lenyűgöz, azt állítva, hogy megpróbál megvédeni a daraboktól a farssába. „Ha olyan szankciókat fogsz adni, mint amilyen sok büntetés lesz, és az emberek konzisztenciát kérnek” – tette el a férfi.

Az adófizetők FC stadion üzemeltetője fogadási bónuszt elnézést kért a rajongóktól, akik Bournemouth elleni mérkőzésen kellett állnia, miután megfordult, és megállapította, hogy a Unibet helyük nem volt ott. „Az összes érintett helyet a csütörtök [Big Vase] mérkőzése előtt az Astra Giurgiu-val elsődlegesen újratelepítik.Még mindig többet szeretne?

Nagy, kerek, minden földön eléri a pontszámot – és Gonzalo Higuaín visszavághat a kritikusaiba, és Juventus újabb címet hoz, Paolo Bandini énekel. Facebook Twitter Pinterest Az argentin Micky Quinn megint ezt teszi. Fénykép: Max Rossi / Reuters

Phil Jones Stoke-ba? Wilfried Bony az adófizetők FC-jére? Kilenc nap maradt a transzferablakban, és a Rumor Mill megérintette a hordó alját.

Nick Ames az Old Farm derby-jén tükröződik, hozzáadva Bad Words-ot az Ipswich főnöke, Mick McCarthy.

Hol rejti José Marcus Rashfordot?És kilenc másik Premier League beszélgetési pont.

Az erős kezdet ellenére, az Antonio Conte-nek több, mint Unibet őrült háttere lesz a Chelsea körül, figyelmeztet Alan Smithre.

És Antoine Griezmann beszél Amy Lawrence-vel az Euro 2016 szívbántalmazásáról, felzárkózva vele és elbűvölve David Beckham-nek.

És ha ez a te dolgod… követheted a Big Social FaceSpace-et. ÉS TELEPÍTÉS, TÖRÖK, HOGY TÖRTÉNIK AZ ECHO KAMERÁNAK