Wayne Rooney egy második félidős helyettesítőként lépett fel, és segített a Manchester United-nek egy makacs ukrán védekezés lebontásával az első érintésével. Ezek a kopasz tények, bár nem egészen elmondják az egész történetet.Jose Mourinho panaszkodik a Manchester United játéklistájára egy „mérgezett ajándék” Tovább

A Rooney első érintése valójában szörnyű volt, egy Timothy Fosu-Mensah a büntetőponttól a jobb oldalról visszavágta a lehetőséget, megrázta a lövést a földre, és sikerült elszalasztania a célt, mégis sikerült meglepődnie a Zorya védelmére, valamint az Old Trafford tömegre.A kapus kiegyensúlyozatlanná vált és a saját fogadási bónuszt hálójában bizarr állt, Zlatan Ibrahimovic volt az agya, hogy elcsípje a laza labdát a vonal felett, és Unitednek nyomáscsökkentő célja volt, amit alig érdemeltek.

Ez nem az volt a hétvégén a bizalomnövelő célok után a legszebb győzelem, de United most azt állítja, és José Mourinho minden bizonnyal három egymás utáni győzelmével fog válaszolni.

„Megérdemeltük győzelem, de nehéz volt – mondta Mourinho. – Wayne később nevetett a célról, azt mondta, hogy nagy segítséget nyújtott, de megadta nekünk, amire szükségünk volt, egy második jelenlétet a dobozban.

Mourinho olyan jó volt, mint a szava amikor megérkezett egy olyan csapat, amely elég erős ahhoz, hogy megnyerje a mérkőzést.Pihente a kapusát, és mindkét hátát, és ismét Rooney-t nevezte el a padon, de Marouane Fellaini kezdetén kívül az oldal első fele ugyanolyan volt, mint a győztes, amit a Leicester ellen nyert.

Ez azt jelentette, hogy az Egyesült Királyságnak olyan üteme volt, amelyen Mourinho úgy érezte, hogy olyan fontos volt, hogy a Zorya kiszámíthatóan becsomagolta az embereket a labda mögött a kezdetektől fogva. Majdnem 20 perc telt el, mire Jesse Lingardnak megvan az esélye arra, hogy egy üres félbe menjen, csak hogy nem találja meg Marcus Rashfordot a keresztével.Rashfordnak lehetősége nyílt néhány perc múlva megnyitni a pontozást, unibet online fogadóirodák amikor egy félig megtisztított sarok jött, de a közeli tartományból egy jól megütötte lövés sújtotta a bár alsó részét, és visszapattant a vonalon anélkül, hogy átment volna. United v. Zorya Luhansk: Európa Liga – ahogy ez történt Többet

Mourinho-nak nem kell mindent, ami ebben a versenyben érdekel, ám mégis nagyon tisztában van azzal, hogy United nem engedheti meg magának, hogy két vereséggel nyissa meg, és biztosan annyira animáltnak tűnt félúton az első félidőben, amikor Ivan Petryak észlelt merülésével folytatott tiltakozásai rövid technikai területgá alakultak az ellenfél edzőjével, Jurij Vernydubdal.United türelmesen és konstruktívan játszott, de túl gyakran nem tudta megtalálni a megfelelő végső passzot.

Paul Pogba kezdetben kezdett néhány ígéretes, középpályáról való áthaladással, Rashfordot néhány alkalommal kivette, és általában a labdát mozgatta krízis, bár az első félidő vége felé némi zavart látszott, hogy hol kellett játszania. Időnként előrehaladottnak tűnt, mint Lingard, aki mélyen meg kellett dobnia a labdát. Mindezek miatt a Pogba tisztességes keresztje az intervallumtól öt perccel nyitó célt eredményezett. Sajnos Mata a végén, nem Rashford vagy Ibrahimovic volt, és a fejléce túl magasra repült.

Ez volt az első esély az első félidő végén, amelyből az Egyesült Államok valóban kellett volna vezetnie.Ibrahimovic felemelte Lingard-ot, és csak egy fejjel lefelé fordult, hogy lássa a szélső lövést. Lingard sokkal jobb volt, amikor Marcos Rojo balról lépett át, de látta, hogy Rafael Forster elmenekült az útra, majd Ibrahimovic maga is kimaradt, amikor a pontozás könnyebbnek tűnt, és nem érte el a Mata alacsony keresztjét a vonal felett egy pár távolságból. lábak.

Az Egyesült Királyság birtokában és Oleksii Shevchenko-nál nem volt mentésük, amíg meg nem érte a célt, és bár a tömeg továbbra is támogató volt, mint nyugtalan, egészen túlságosan emlékeztetett a Louis van Gaalra korszak a kényelemért. Zorya sem volt pontosan a Sergio Romero céljával, bár a sporadikus támadásuk során úgy tűnt, hogy a játékosok képesek lesznek hatékonyak lenni a szünetben.Amikor Oleksandr Karavaev egy meghívó keresztet küldött öt perccel a második felében, Zeljko Ljubenovic nem volt messze a közepén egy röplabdától. Rashford, Alli, Iwobi és Dembélé a Golden Boy jelöltek között További információ

Miután a Fellaini elhagyta a Dmytro Grechyshkin-et szokatlan tisztasággal és pontossággal, a Pogba szinte Lingard-ot játszott a labdán keresztül, a kapus csak időben jött ki, hogy elkerülje a veszélyt. Percek múlva Romero-nak először mentnie kellett az estét, és jobbra búvárkodnia kellett volna, hogy ne maradjon ki a curling lövéséből Paulinho helyettesétől.

Amikor Rooney helyette Lingardot cserélte az utolsó negyedévig üdvözli, bár ebben a szakaszban a tömeg valószínűleg felkészült arra, hogy bármit felvidítson.Mindenképpen szerepet játszott a holtpont megszakításában, még akkor is, ha nem volt olyan, mint amilyennek szánta.

„Húzásnak kellett volna lennie. – mondta Vernydub. „Ugyanazon a szinten játszottunk, mint az Egyesült, és feltételezhetően világszínvonalúnak kell lenniük.” Két vagy három ilyen számban volt igaza; esetleg túlzottan nagy az utolsó.